Україна

Підрив гранат у сільраді на Закарпатті: в ОДА розповіли про стан поранених


Підрив гранат у сільраді на Закарпатті: в ОДА розповіли про стан поранених

Усі, хто потребував хірургічного втручання, уже прооперовані. П’ятьох людей ще оперують, їх доправили у важкому стані.

Голова Закарпатської обласної адміністрації Віктор Микита повідомив, що п’ятеро з 26 постраждалих унаслідок підриву гранат у приміщенні Керецьківської сільської ради Закарпатської області перебувають на операційному столі, решту тих, кого доправили у важкому стані, вже прооперовано.

“Щойно відвідав постраждалих, яких каретами швидкої допомоги доправили до Свалявської районної лікарні. Усі, хто потребував хірургічного втручання, уже прооперовані. П’ятьох людей ще оперують, їх доправили у важкому стані. Щодо них поки що інформації немає”, – зазначив чиновник.

Він додав, що лікарню забезпечено всім необхідним для надання професійної медичної допомоги. Усі постраждалі перебувають під постійним наглядом лікарів.

“Менш ніж за 50 хвилин з моменту повідомлення про вибух усі постраждалі вже були в лікарні сусіднього району. Завдяки цьому врятовано життя наших людей”, – розповів голова ОДА.

Нагадаємо, 15 грудня у Закарпаській області один з депутатів Керецьківської сільської ради підірвав гранати під час засідання сесії. Постраждали 26 людей.

Підрив гранат у сільраді в Закарпатській області кваліфікують як незаконне поводження зі зброєю і терористичний акт.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button