Україна

Підпілля знищило важливий логістичний вузол окупантів у Донецьку


Підпілля знищило важливий логістичний вузол окупантів у Донецьку

Відтинок залізничного сполучення у бік Торецька та Прогресу слугує для російських окупантів логістичним хабом для підвезення боєприпасів, військової техніки та особового складу.

Українське підпілля підпалило релейну шафу на залізниці, що проходить через весь Калінінський і Будьонівський райони тимчасово окупованого Донецька.Про це інформує Центр нацспротиву у неділю, 4 серпня.

Зауважується, що агент партизанського руху АТЕШ знищив відтинок залізничного сполучення у бік Торецька та Прогресу, котрий слугує для російських окупантів логістичним хабом для підвезення боєприпасів, військової техніки та особового складу.

 
ЦНС

У ЦНС закликали усіх небайдужих допомагати палити ворога. Інформацію про розташування російських військ, їх техніку та позиції варто надсилати на анонімний чат-бот.

Зауважимо, раніше активісти кримського партизанського руху Атеш виявили пункт управління ФСБ у санаторії Чорномор’я у тимчасово окупованій Ялті.

Також партизани провели розвідку ремонтного заводу СІБМАШ у російській Тюмені. Одним з його профільних напрямків є артилерійські системи.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

two × 1 =

Back to top button