Україна

Підозри щодо Трубіцина та його спільників, викритих на хабарі, уже погоджені, – НАБУ – 1News

Владислав Трубіцин
Фото з відкритих джерел

Підозри у цій справі погодив генеральний прокурор

Підозри щодо очільника комісію Київради з питань підприємництва та благоустрою, депутата від партії “Слуга народу” Владислава Трубіцина та інших осіб, викритих на отриманні крупного хабаря, уже погоджені. Про це повідомив директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник на брифінгу в Укрінформі.

“Генеральний прокурор погодив підозри у цій справі… П’ять із них (загалом їх шість, – ред.) були вчора затримані, чотирьом із них, не спецсуб’єктам, підозра вже вручена, а по спецсуб’єкту, коли я їхав сюди, була інформація, що підозра погоджена. Усі фігуранти, які, на нашу думку, причетні до даної схеми, по всім ним підозри погоджені”, – зазначив очільник НАБУ.

1News за темою: НАБУ затримало депутата Київради Трубіцина та інших причетних до отримання хабаря в 1,2 мільйона гривень

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що Владислав Трубіцин і його помічник затримані на отриманні хабаря в 1 млн 260 тис. грн. Ці кошти Трубіцин вимагав у підприємця за річний дозвіл на роботу для мережі торгових МАФів у центрі Києва.


Джерело

Back to top button