Україна

Під Європейською площею у столиці може з’явитись багаторівневий паркінг

У проєкті Генерального плану Києва передбачено низку заходів для вирішення транспортної проблеми міста. Про це повідомили розробники проєкту Генплану, передає 1NEWS.

Зокрема, передбачено будівництво паркінгів.

Паркінги планують збудувати на таких локаціях:

Будівництво багаторівневих перехоплюючих паркінгів на в’їздах і біля основних пересадкових вузлів ( біля станції метро «Іподром» (на етап 7 років), в районі станцій метро «Деміївська», «Либідська», «Васильківська»).
Будівництво багаторівневих паркінгів в районі станції метро «Харківська».
Будівництво багаторівневих перехоплюючих паркінгів на в’їздах і біля основних пересадкових вузлів (в районі станції метро «Бориспільська» (на етап 7 років), Дарницького залізничного вокзалу).
Будівництво багаторівневих перехоплюючих паркінгів на в’їздах і біля основних пересадкових вузлів в районі станції метро «Лісова» (на етап 7 років).
Будівництво багаторівневих перехоплюючих паркінгів на в’їздах і біля основних пересадкових вузлів (в районі станцій метро «Дарниця», «Лівобережна», «Чернігівська»).
Будівництво багаторівневих перехоплюючих паркінгів на в’їздах і біля основних пересадкових вузлів (в районі станцій метро «Оболонь» (на етап 7 років), «Героїв Дніпра», «Мінська»).
Будівництво перехоплюючих паркінгів на перетині Великої Кільцевої дороги та просп. Леся Курбаса (на етап 7 років), в районі станцій метро «Святошин» (на етап 7 років), «Академмістечко» (на етап 7 років), «Житомирська» (на етап 7 років).
Будівництво багаторівневих паркінгів в районі просп. Перемоги, просп. Палладіна.
Будівництво перехоплюючого паркінгу в районі станції метро «Шулявська».
Формування громадського центру з торгівельно-виставковим комплексом з паркінгом та пішохідним публічним простором на Привокзальній площі.
Будівництво перехоплюючих паркінгів в районі Центрального залізничного вокзалу, станції метро «Сирець» (на етап 7 років).
Будівництво багаторівневого підземного паркінгу під Європейською площею.

 

 

 

Back to top button