Україна

Під Києвом виявили ще двох убитих окупантами мирних жителів

Під Києвом виявили ще двох убитих окупантами мирних жителів

Фото: НПУ

У Бучанському районі під Києвом виявили ще двох убитих українців

Мирних жителів було вбито російськими окупантами під час бойових дій на Бучанщині Київської області.

 

У Бучанському районі під Києвом у селі Бузова виявили ще двох убитих окупантами мирних жителів. Про це в суботу, 21 травня, повідомив відділ комунікації поліції Київської області.

 

Як з’ясували правоохоронці, наприкінці лютого під час обстрілів у власному дворі загинула жінка похилого віку, а на початку березня окупанти також убили її 27-річного онука.

 

“Наприкінці лютого під час обстрілів у власному дворі загинула жінка похилого віку, а на початку березня окупанти вбили і її 27-річного онука. Родичі поховали загиблих на місцевому кладовищі”, – йдеться в повідомленні.

 

Станом на сьогоднішній день поліцейські Київської області вже виявили й оглянули 1290 тіл громадян, які загинули під час бойових дій в області.

 

Правоохоронці продовжують розслідувати воєнні злочини окупантів.

 

Нагадаємо, у четвер, 19 травня, авторитетне американське видання The New York Times опублікувало нові докази воєнних злочинів російських окупантів у Бучі.

 

Раніше повідомлялося, що за місяць роботи на Київщині спеціальна поліцейська мобільна група виявила 13 людей, які потерпіли від сексуальних злочинів російських військових.

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button