Україна

Під кожним зруйнованим будинком у Маріуполі знаходять по 80-100 трупів

Під кожним зруйнованим будинком у Маріуполі знаходять по 80-100 трупів

Фото: t.me/andriyshTime

Під кожним зруйнованим будинком у Маріуполі знаходять по 80-100 трупів

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко розповів історію одного з учасників розбору завалів, не називаючи імені, бо ця людина ще у Маріуполі та у постійній небезпеці.

У Маріуполі під кожним зруйнованим будинком, розбираючи завали, знаходять 80-100 трупів. Про це розповів радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Андрющенко розповів історію одного з учасників розбору завалів у Маріуполі, не називаючи імені, бо ця людина ще у Маріуполі та у постійній небезпеці.

Під натиском окупантів та щоб прогодувати сім’ю, тиждень тому він зголосився розгрібати у місті завали. Людина витримала лише кілька днів. Каже, що люди, які працювали на розборі завалів, блювали і впадали в мовчазний ступор, з ними регулярно траплялися істерики.

“Кількість людських тіл та їх фрагментів під завалами зводить з розуму. Під кожним будинком, який вони розгрібали, знаходилося близько 80-100 трупів. Тому цілком обґрунтовані підозри, що офіційні цифри людських втрат за Маріуполем з реальними можуть не співпадати”, – пише порада мера міста.

За повідомленнями чоловіка, який розбирав завали, у людей у ​​місті масово трапляються нервові зриви.

“Дехто раптово і не вчасно починає сміятися, деякі плачуть. Люди почали більше містом пересуватися і бачать усі жахіття, всі руйнування. Тепер вся картина у них перед очима. Психіка і не витримує радостей “російського світу””, – пише Андрющенко.

Раніше повідомлялося, що у Маріуполі на вхідних дверях квартир багатоповерхівок почали з’являтися написи із приблизними датами смерті мешканців.


 


 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button