Україна

Під контролем військ РФ у Миколаївській області залишаються близько 20 сіл

Під контролем військ РФ у Миколаївській області залишаються близько 20 сіл

Фото: facebook.com/mykoda

Голова Миколаївської ОВ Віталій Кім

Точну кількість окупованих російськими військами сіл назвати важко, тому що лінія фронту постійно змінюється, повідомляє голова ОВА Віталій Кім.

Станом на четвер, 21 квітня, в Миколаївській області під контролем військ РФ залишаються близько 20 сіл. Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив в інтерв’ю виданню Новое время.

Глава ОВА не може назвати точної кількості окупованих сіл, тому що лінія фронту постійно змінюється.

“На південь від Снігурівки є окуповані села Миколаївської області. Важко сказати скільки, лінія фронту змінюється. Приблизно 20. У деяких селах, навіть якщо немає російських військових, але вони окуповані – постачання йдуть з території Херсонської області у них. Частина гуманітарного вантажу йде через коридори, про які ми з ними домовляємось”, – повідомив Кім.

За його словами, дії окупантів позбавлені воєнної логіки.

“Цілі у них хаотичні. Обстрілюють з території Херсонської області. Обстрілюють касетними боєприпасами, зі зброї типу Смерч, і крилатими ракетами, ось як по Баштанці по лікарні вони вдарили. Також обстрілюють з літаків ракетами. По Баштанці вдарили ракетою по опорній лікарні. Цивільні об’єкти і багатоповерхівки. Жодної логіки – просто обстріл мирних жителів”, – додав голова ОВА.

Нагадаємо, внаслідок нічних обстрілів Миколаєва ввечері 20 квітня загинула одна людина, двоє отримали поранення.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button