Україна

Під Харковом ракетним ударом знищено гуманітарний штаб

Під Харковом ракетним ударом знищено гуманітарний штаб

Фото: Дергачевский горсовет / Facebook

Зруйнований Дергачівський будинок культури

Внаслідок бомбардувань у Дергачах загинули двоє мирних жителів. Ще четверо поранені, зокрема двоє медиків.

 

Російські агресори завдали ракетного удару по місту Дергачі під Харковом та знищили гуманітарний штаб. Про це повідомляє Дергачівська міськрада на своїй сторінці у Facebook у п’ятницю, 13 травня.

 

“Сьогодні вночі окупанти довели свою справу до кінця і знищили ракетним ударом Дергачівський будинок культури, а заразом і наш гуманітарний штаб. У зв’язку з цим сьогодні видачі гуманітарної допомоги не буде”, – йдеться у повідомленні.

 

У міськраді запевнили, що вирішують логістичні питання та обов’язково проінформують місцевих мешканців про подальші дії.

 

Напередодні росіяни обстріляли Дергачі із РСЗВ Ураган. За інформацією міського голови В’ячеслава Задоренка, внаслідок бомбардувань загинули двоє мирних жителів, ще четверо поранені (зокрема двоє медиків).

 

Внаслідок обстрілів також було серйозно пошкоджено приміщення РАЦСу, зруйновано харчоблок Дергачівської лікарні та частину поліклініки разом із рентген-кабінетом.

 

 

Раніше повідомлялося, що на Харківщині ворожий снаряд влучив у ангарну будівлю в селі Шебелинка Ізюмського району. Троє людей загинули, ще п’ятеро отримали поранення.

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button