Україна

Петиція про зняття заборони на виїзд чоловіків набрала 25 тисяч голосів

Петиція про зняття заборони на виїзд чоловіків набрала 25 тисяч голосів

Фото: facebook.com/DPSUkraine

Петиція про зняття заборони на виїзд чоловіків з України набрала достатньо голосів

Петиція була оприлюднена 18 травня і за три дні набрала понад 25 тисяч підписів. Наразі документ очікує на розгляд президента.

Петиція про відміну заборони для чоловіків призовного віку виїжджати за межі України набрала необхідні 25 тисяч голосів. Про це йдеться на сайті електронних петицій.

Її автор закликає президента України скасувати заборону виїзду з території України чоловіків віком від 18 до 60 років та повернути вільний перетин кордону громадянами України; переглянути порядок призову під час мобілізації, ввівши пріоритет призову добровольців; посилити відповідальність працівників військкоматів та прикордонних пропускних пунктів за корупційні правопорушення.

Петиція була оприлюднена 18 травня і за три дні набрала понад 25 тисяч підписів. Наразі документ очікує на розгляд Володимира Зеленського.

Нагадаємо, військовий стан в Україні планують продовжити на 90 днів.

Радник голови ОП Олексій Арестович вважає чесною пропозицію президента Володимира Зеленського щодо продовження військового стану, оскільки малоймовірно, що поточна війна закінчиться до кінця літа.


 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button