Україна

Передано в АРМА активи 19 українських компаній, підконтрольних РФ


Передано в АРМА активи 19 українських компаній, підконтрольних РФ

Активи оцінені у понад 7,75 млрд грн. Крім того, було передано тисячі об’єктів нерухомого та рухомого майна вартістю у сотні мільйонів гривень.

Офіс генпрокурора передав до АРМА активи 19 українських компаній, підконтрольних РФ та її резидентам. Про це повідомляє прес-служба Офісу генерального прокурора.

Повідомляється, що за клопотанням Офісу генерального прокурора суд передав в управління АРМА корпоративні права 19 українських підприємств, які контролювалися російськими корпораціями Ростех, Роснефть, Газпром, РусАл, Росатом, Група ГМС, Татнефть та російськими банками на загальну суму понад 7,75 млрд грн. Крім того, було передано тисячі об’єктів нерухомого та рухомого майна вартістю у сотні мільйонів гривень.

Проводяться досудові розслідування у кримінальному провадженні за фактами диверсії та ведення агресивної війни (ч. 1 ст. 113, ч. 1 ст. 437 КК України).

Нагадаємо, за матеріалами СБУ заарештовано білоруські локомотиви, якими Росія перекидала свої військові угруповання до кордонів України.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button