Україна

Пентагон розширить навчання для військових України

Пентагон розширить навчання для військових України

Фото: АР

Глава Пентагону Ллойд Остін

США разом із союзниками та партнерами продовжать координувати постачання додаткового важкого озброєння, боєприпасів та запчастин з інших країн.

 

Пентагон розширить навчання для українських військових щодо використання нової зброї, яка передається Україні в рамках західної військової допомоги. Про це повідомляє Європейська правда із посиланням на комюніке Держдепу за підсумками візиту представників до Києва.

 

“Міністр Остін також повідомив, що в рамках нашої допомоги Міністерство оборони розширить військові навчання для українських військовослужбовців у регіоні з певними видами озброєння, які надаються. Він відзначив зусилля США з прискорення доставки цієї зброї, яка зараз надходить протягом дня після оголошення. Також він наголосив, що США разом із союзниками та партнерами продовжать координувати постачання додаткового важкого озброєння, боєприпасів та запчастин з інших країн”, – сказано в повідомленні.

 

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський провів зустріч із держсекретарем США Ентоні Блінкеном та міністром оборони Ллойдом Остіном. Сторони обговорили оборонну допомогу, посилення санкційної політики проти Росії, а також фінансову підтримку України та гарантії безпеки.

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button