Україна

ПАТ Центренерго розрахувалась з усіма вугільними боргами

Рівень розрахунків ПАТ Центренерго з державними вугледобувними підприємствами на сьогодні склав 100%, також немає заборгованості перед шахтарями  за поставлене вугілля. Про це повідомляється у прес-службі компанії, пише 1news, посилаючись на Економічну правду.

“Товариство пішло назустріч шахтарям і, незважаючи на  умову відтермінування оплати за продукцію протягом 30 календарних днів, провело повний розрахунок з постачальниками палива за укладеними прямими договорами за відвантажену продукцію”, – йдеться у повідомленні.

В свою чергу, Центренерго  очікує від  українських шахтарів відповідних зустрічних кроків і виконання своїх договірних зобов’язань по відвантаженню продукції без порушень строків та в задекларованих обсягах.

Нагадуємо:

У Міненерго заявили, що у листопаді очікується імпорт 562 тисяч тонн вугілля, з яких близько 200 тис тонн – держкомпанією “Центренерго”.

Запаси вугілля на складах ТЕС і ТЕЦ станом на ранок 25 жовтня становили 701,3 тис тонн – це майже на 7% менше порівняно із запасами 18 жовтня. Фактичні запаси вугілля менші від планових у 4,2 раза.

Back to top button