Україна

Пасажиропотік на Донбасі збільшився на 57 % за тиждень

На Донбасі за минулий тиждень пасажиропотік через контрольно-пропускні пункти в’їзду-виїзду збільшився на 57%. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ, пише 1news, посилаючись на 112ua.

“Із семи відкритих КПВВ повноцінний пропуск здійснюється тільки в “Станиці Луганській”. Навпроти КПВВ “Новотроїцьке” окупаційні війська розблокують рух двічі на тиждень – у понеділок і п’ятницю”, – йдеться в повідомленні.

Так, через “Станицю Луганську” пасажиропотік за тиждень збільшився на 57%. На окуповану територію пройшли 2229 осіб, на підконтрольну Україні – 2213.

Навпроти КПВВ “Новотроїцьке” бойовики розблокують рух двічі на тиждень – у понеділок і п’ятницю. За тиждень КПВВ “Новотроїцьке” перетнули 299 осіб та 55 транспортних засобів у бік тимчасово окупованої частини Донбасу та 241 громадянин і 48 транспортних засобів – у напрямку контрольованої території.

Раніше голова комітету міністрів Ради Європи, глава МЗС Угорщини Петер Сіярто назвав контрольний пропускний пункт в’їзду-виїзду “Станиця Луганська” найсумнішим місцем у Європі.

Back to top button