Україна

Пасажиропотік через КПВВ на Донбасі збільшився на 9 %

На Донбасі за минулий тиждень пасажиропотік через контрольно-пропускні пункти в’їзду-виїзду збільшився на 9%. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ, пише 1news, посилаючись на 112ua.

“Із семи відкритих КПВВ повноцінний пропуск здійснюється тільки в “Станиці Луганській”. Навпроти КПВВ “Новотроїцьке” окупаційні війська розблокують рух двічі на тиждень: у понеділок і п’ятницю”, – йдеться в повідомленні.

Так, через “Станицю Луганську” пасажиропотік за тиждень збільшився на 9%. На окуповану територію прослідувала 6981 особа, на підконтрольну Україні – 6795.

Навпроти КПВВ “Новотроїцьке” бойовики розблоковують рух двічі на тиждень: у понеділок і п’ятницю. За тиждень КПВВ “Новотроїцьке” перетнула 301 особа та 62 транспортні засоби у бік тимчасово окупованої частини Донбасу і 304 громадян та 53 транспортні засоби – у напрямку контрольованої території.

Раніше міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук пояснила, як діяти громадянам, у яких підтвердять коронавірус на КПВВ під час перетину кордону з тимчасово окупованих територій.

Back to top button