Україна

Партизани пробралися в окопи росіян у Криму


Партизани пробралися в окопи росіян у Криму

Неподалік Феодосії партизани виявили та зафіксували секретні позиції та вогневі точки окупантів.


Агенти опору кримських татар та українців АТЕШ пробралися на оборонні рубежі біля тимчасово окупованої Феодосії в Криму, які будують російські окупанти, боячись контрнаступу ЗСУ. Про це повідомив партизанський рух в Telegram 5 жовтня.

“Агенти проникли на фортифікаційні споруди рашистів, розташовані в безпосередній близькості від селища Приморське, неподалік Феодосії”, – йдеться в повідомленні.
 
За словами партизанів, російські загарбники активно проводять роботи з копання окопів та розміщення так званих “зубів дракона”.
 
“Також було виявлено та зафіксовано секретні позиції та вогневі точки, які будуть використовуватися окупантами під час звільнення Криму”, – зазначили вони.


Нагадаємо, раніше партизани пробралися на аеродром Гвардійське в Криму та виявили там сім установок протиповітряної оборони росіян. Крім того, у селі Світле Джанкойського району агенти АТЕШ помітили ремонтну базу окупантів.

А поблизу Сімферополя партизани виявили секретний склад, який росіяни облаштували на закинутій овочевій базі прямо у скелі.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button