Україна

Партизани повідомили про розвідку території ракетної корпорації в РФ


Партизани повідомили про розвідку території ракетної корпорації в РФ

Агенти руху Атеш провели зовнішню розвідку центрального офісу одного з найбільших російських оборонних підприємств Тактичне ракетне озброєння.

Агенти партизанського руху Атеш розвідали територію корпорації Тактичне ракетне озброєння в Московській області – одного з найбільших підприємств російського оборонпрому. Про це сьогодні, 25 січня, активісти руху повідомили в своєму ТГ-каналі.

“Наші агенти провели зовнішню розвідку центрального офісу одного з найбільших російських оборонних підприємств: корпорації Тактичне ракетне озброєння в н.п. Корольов, Московська область. Дана корпорація проектує та випускає ракетне озброєння різних класів. Серед їхньої продукції є ракети Х-31, Х-35, Х-38, Х-29 та ракетні комплекси типу Бастіон, Яхонт, Рубіж та ін. Ми вирахували виробничі цехи, приміщення з реагентами та технікою. Також ми, напевно, знаємо розташування адміністративного корпусу з усією документацією. Цей військовий об’єкт має бути знищений і ми над цим працюватимемо!” – запевнили партизани.

 

Раніше повідомлялося, що партизани проникли в дивізію армії РФ під Москвою. Представники Атеш зазначили, що в структурі самої дивізії нині проводиться розширення і зміцнення їх агентурної мережі.

Партизани Атеш дісталися заводу ракетної техніки в РФ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button