Україна

Партія “Голос” виключила депутата, який побив коміка на концерті

Костянтин Богатов відмовився добровільно складати мандат, тому політсила дочекається можливості відкликати його за рішенням громади

Політрада партії “Голос” рекомендувала виключити Костянтина Богатова зі складу фракції у Київраді.

Рішення ухвалили на тлі інциденту із бійкою між Богатовим та стендап-коміком під час концерту, – інформує 1NEWS.

“Костянтин Богатов більше не є частиною нашої команди. Фракція “Голосу” у Київраді проти будь-якого насилля як реакції на інакші культурні вподобання чи мистецькі смаки і не толеруватиме таких дій”, – йдеться в заяві партії.

Там додали, що Богатов відмовився добровільно складати мандат, тому політсила дочекається можливості відкликати його за рішенням громади.

Голова фракції “Голосу” в Київраді Григорій Маленко пояснив, що рішення для політсили було непростим, але вимушеним: “Така поведінка не відповідає цінностям демократичної європейської партії, якою є “Голос”.

Маленко додав, що однопартійці знали Богатова як чесного і принципового депутата, але жодні минулі заслуги, каже він, не є виправданням, коли під ударом опинилися репутація партії.

Днями стендап-комік та один з авторів “Телебачення Торонто” Влад Капиця поскаржився, що депутат Костянтин Богатов спробував зірвати виступ його колеги через нецензурну лексику, яку той використовував на сцені, та вдарив самого Капицю.

Джерело: ВВС Україна

Check Also
Close
Back to top button