Україна

Озвучено втрати РФ на Таврійському напрямку


Озвучено втрати РФ на Таврійському напрямку

На Таврійському напрямку втрати РФ збільшуються з кожною добою. Позавчора знищено 80 одиниць техніки, два дні тому – 112 , за вчорашній день – 26 одиниць знищено.

За добу на Таврійському напрямку знищено близько 800 окупантів. Про це повідомив речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олександр Штупун в ефірі телемарафону.

“По Авдіївці ворог не полишає спроб прорвати нашу оборону, втім намагання ворога безуспішні. Наші захисники відбили близько 20 атак ворога в районах н.п. Авдіївка, Керамік, Тоненьке, Сєверне, Первомайське і Нетайлове. Також близько 15 атак ворога відбито в районах Мар’їнки. На Шахтарському напрямку вів безуспішні штурмові дії біля Старомайорського за підтримки авіації і на запорізькому напрямку намагався відновити втрачене положення біля Роботиного. Загалом в зоні відповідальності ОСУ Таврія протягом минулої доби ворог завдав 27 авіаційних ударів, провів 49 бойових зіткнень і здійснив 901 артобстріл”, – розповів він

Штупун зазначив, що загалом на Таврійському напрямку втрати РФ збільшуються з кожною добою.

“Якщо ми позавчора знищили 80 одиниць техніки, 2 дні тому – 112 , то за вчорашній день 26 одиниць знищено. Втрати ворога в особовому складі продовжують рости. Минулої доби це майже 800 осіб. Серед знищеної військової техніки – Су-25, збитий на Донеччині, БМПТ Термінатор знищено і важка вогнеметна система ворога Солнцепек”, – заявив він.

Нагадаємо, цієї доби на фронті відбулося близько сотні бойових зіткнень.

У ЗСУ назвали напрямок, де інтенсивно наступає РФ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button