Україна

Особовий склад ворога деморалізований – Генштаб

Особовий склад ворога деморалізований - Генштаб

Фото: Генштаб ВСУ

Особовий склад ворога деморалізований

Війська РФ продовжують зазнавати значних втрат у боях із Силами оборони України. Фіксуються випадки дезертирства окремих підрозділів окупаційних військ

 

 

На Волинському та Поліському напрямках обстановка істотних змін не зазнала. На Сіверському напрямку противник продовжує обладнання додаткових вогневих позицій та захисних споруд у прикордонних районах Брянської та Курської областей.

 

Ворог обстріляв з артилерії та мінометів прикордонні населені пункти Сумської області: Есмань, Сопіч та Середина-Буда.

 

На Слобожанському напрямі супротивник основні зусилля зосереджував на утриманні зайнятих позицій, в окремих районах намагався проводити безуспішні контратаки.

 

Тривають бойові дії у районах населених пунктів Тернова та Борщова.

 

На Слов’янському напрямку противник скоїв обстріл цивільної інфраструктури в районах населених пунктів Пришиб, Грушеваха та Богородичне.

 

На Донецькому напрямку ворог активізував наступальні та штурмові дії.

 

У районі Сєвєродонецька противник вів штурмові дії, із втратами відійшов на раніше зайняті позиції. Тривають бойові дії у районі населеного пункту Тошківка.

 

Окупанти проводили наступальні дії в районі населеного пункту Олександропіль (раніше – Розівка) Ясинуватського району та безуспішно намагалися покращити тактичне становище у районах населених пунктів Пилипчатине, Дружба та Трипілля.

 

На Авдіївському напрямку ворог вів штурмові дії в районі Новобахмутівки, відступив із втратами.

 

На Курахівському напрямку противник безуспішно намагався вести наступ у районах Степового, Славного та Мар’їнка.

 

На Лиманському напрямку ворог наступальних дій не проводив, але обстрілював цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Озерне та Лиман.

 

“На тимчасово захоплених територіях України ворог продовжує здійснювати заходи адміністративно-поліцейського режиму, порушує права та свободи мирних жителів, забороняє вільне пересування та переміщення на територію, підконтрольну уряду України”, – йдеться у повідомленні Генштабу.

 

Повідомляється також, що особовий склад ворога деморалізований, обіцяні виплати за участь у бойових діях командуванням російських окупаційних військ не проводяться.

 

“Особистий склад продовжує зазнавати значних втрат у боях із Силами оборони України. Фіксуються випадки дезертирства окремих підрозділів окупаційних військ”, – зазначають у Генштабі.

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button