Україна

Ощадбанк почав видавати аграріям кредити на придбання дронів

Ощадбанк спільно з імпортером квадрокоптерів DJI Agriculture запускають програму кредитування сільгоспвиробників на придбання агродронів, інформує 1NEWS з посиланням на пресслужбу банку.

“Партнером Ощадбанку стала компанія QUADRO.ua – офіційний представник та імпортер агрокоптерів DJI Agriculture в Україні. В рамках партнерської програми сільськогосподарські підприємства та фермерські господарства можуть скористатись пільговими умовами кредитування на придбання агродронів”, – йдеться в повідомленні.

Сільськогосподарські безпілотні літаючі апарати (БПЛА) від DJI забезпечують точне розпилення засобів захисту рослин з повітря, обробку фруктових садів, що сприяє підвищенню прибутковості. Ощадбанк пропонує такі умови кредитування: максимальна сума кредитування – 50 млн грн, строк кредитування – від 1 до 5 років, перший внесок – від 20%, мінімальна відсоткова ставка – 0,1%.

Зазначається, що загальна кількість партнерів Ощаду – виробників та дилерів сільськогосподарської техніки, спеціалізованого обладнання, транспортних засобів, добрив, насіння та засобів захисту рослин перевищила 250.

 

 

Back to top button