Україна

Опубліковано черговий поіменний список російських військових злочинців

Опубліковано черговий поіменний список російських військових злочинців

Фото: ГУР Минобороны Украины

Опубліковано черговий поіменний список російських військових злочинців

У новому списку – дані військовослужбовців загону особливого призначення Яструб росгвардії м. Нижній Новгород. Особовий склад загону був безпосередньо задіяний у масових вбивствах мирних громадян та знищенні міст України.

 

Головне управління розвідки Міноборони України опублікувало черговий поіменний список російських військових, які здійснюють геноцид проти народу України. У новому списку – дані військовослужбовців загону особливого призначення Яструб росгвардії м. Нижній Новгород.

Вказується, що особовий склад загону був безпосередньо задіяний у масових вбивствах мирних громадян та знищенні міст України.

“Всі військовослужбовці загону особливого призначення Яструб росгвардії з Нижнього Новгорода є військовими злочинцями”, – повідомляють у ГУР.

Зазначається, що за всі скоєні злочини військових злочинців буде притягнуто до відповідальності.

“Покидьки! Без честі, душі та совісті. Не всі з вас прийдуть до суду, щоб постати перед ним. ГУР гарантує!” – запевняє українська розвідка.

Нагадаємо, Федеральна розвідувальна служба Німеччини перехопила радіоповідомлення російських військових, які свідчать про те, що звірства в Бучі були частиною чіткої стратегії щодо залякування цивільного населення та придушення опору. Наслідки окупації РФ на Київщині жахнули весь світ.

 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button