Україна

Оприлюднено перехоплення розмов пілотів РФ, які запускали ракети по Україні


Оприлюднено перехоплення розмов пілотів РФ, які запускали ракети по Україні

Перехоплення стосуються тих пілотів, які керували російськими літаками з аеродромів у Сещі та Шайківці.

У мережі з’явилося перехоплення розмов російських військових пілотів із диспетчерами 25 червня, коли з повітряного простору Білорусі запустили ракети по території України. Його оприлюднив білоруський журналіст Антон Мотолько, повідомляє Hajun_BY.

У розмові російські пілоти узгоджують між собою ракетні запуски та курс по повітряному простору Білорусі у напрямку спочатку кордону України, а потім назад до аеродромів їхнього базування в Росії.

Зазначається, що перехоплення стосуються тих пілотів, які керували російськими літаками з аеродромів у Сещі та Шайківці.

Військові РФ застосували бомбардувальники Ту-22М3, які вилітали з аеродрому в Шайківці в Калузькій області, а також винищувачі Су-34 і Су-35, що вилітали з аеродрому Сеща в Брянській області. Вони запускали ракети класу Х-32 та Х-59МК по території Львівської, Житомирської, Київської та Чернігівської областей.

Нагадаємо, в ніч і ранок суботи, 25 червня, Україна зазнала масованого ракетного обстрілу. Повідомлялося, що за ніч по території України було випущено близько 40 ракет.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button