Україна

Оприлюднено список претендентів до керівництва НКРЕКП

Адміністрація президента офіційно затвердила список перших десяти кандидатів на нових членів Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП). Про це ЕП повідомило джерело на ринку, інформує 1NEWS.

За його даними, затверджена АП десятка відповідає першій десятці кандидатів на посади членів НКРЕ, раніше відібраних Номінаційної комісією.

Таким чином, в остаточний список увійшли Олександр Формагей, Олена Антонова, Дмитро Коваленко, Оксана Кривенко, Андрій Борисенко, Олексій Магда, Валерій Цаплін, Руслан Кайдаш, Євген Магльованний і Дмитро Олефір.

“АП робила запити по всім претендентам на 11 відомств (СБУ, МВС, Мін’юст, податкова і т.д.). Спецперевірку пройшли всі десять”, – говорить джерело.

За його інформацією, 14 травня пройде засідання Номінаційної комісії, на якому та планує ухвалити рішення про передачу згаданого списку на подання президенту, який з десяти претендентів повинен буде відібрати п’ятьох.

Вони і стануть новими членами НКРЕ.

Нагадаємо, номінаційна комісія з відбору нових членів Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), відхилила апеляцію чинного глави регулятора Дмитра Вовка на рішення про недопуск його до участі в конкурсі.

 

Back to top button