Україна

Операція із зачистки Зміїного триває – ОК Південь


Операція із зачистки Зміїного триває - ОК Південь

Захисникам вдалося виявити і знищити п’ять одиниць військової техніки, автоцистерну та район укриття іншої техніки ворога.

 
Українська армія продовжує операцію із зачистки звільненого від російських загарбників острова Зміїний у Чорному морі. Про це йдеться у зведенні оперативного командування Південь, оприлюдненому в ніч на суботу, 2 липня.
 
Так, за попередній день захисникам вдалося виявити та знищити на острові реактивну систему залпового вогню Град, зенітний ракетно-гарматний комплекс Панцир-С1, три одиниці броньованої й автомобільної техніки, автоцистерну та район укриття іншої техніки.
 
“Ознак присутності противника не виявлено”, – зазначили бійці.
 
Також у командуванні розповіли про авіаудари ворога по острову.
 
“Парою винищувачів запальними боєприпасами рашисти намагалися випалити залишені після них “залишки доброї волі” на острові Зміїному у вигляді покинутої техніки. Вже знайома тактика “невлучення” і тут була продемонстрована в кількох варіантах”, – зазначили в командуванні.
 
Нагадаємо, 30 червня російські військові залишили острів Зміїний після чергових ударів ЗСУ. Втечу з українського острова в Міноборони РФ назвали “жестом доброї волі”.
 
Деокупувала Зміїний. Українська САУ Богдана
 
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button