Україна

Окупований Сєвєродонецьк залишається без опалення – ОВА


Окупований Сєвєродонецьк залишається без опалення - ОВА

Сєвєродонецьк досі без централізованого опалення. Навіть ті поодинокі будинки, де встановили модульні котельні

У Сєвєродонецьку (тимчасово окупована частина Луганської області) досі немає централізованого опалення. Про це заявив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор.

“Сєвєродонецьк залишається без централізованого опалення. Навіть ті поодинокі будинки, де встановили модульні котельні. Так, опресування загарбники провели – на тому й зупинилися. Обладнання ніби змонтоване, але працювати не хоче”, – йдеться у повідомленні.

За словами Лисогора, у Рубіжне прибуло керівництво російської будівельної фірми, яке хоче найняти працівників на місці.

“До міста завітала російська будівельна фірма-гастролер. Керівництво без виконавців. Останніх шукають по місту – через окупаційну адміністрацію та центр зайнятості запрошують на безоплатні відновлювальні роботи. Значного бажання в місцевих після 1,5 року без грошей не спостерігається”, – зазначив голова ОВА.

Він також додав, що двох жителів Невського доправили до медичного закладу на Донеччині. У 62-річної жінки виникло ускладнення після поранення, якого вона зазнала торік восени (мінно-вибухова травма живота), а 85-річний чоловік зазнав побутової травми, але йому знадобилася кваліфікована допомога. Вони зараз під наглядом лікарів.

Нагадаємо, окупанти продовжують грабувати населення окупованого Сєвєродонецька Луганської області. Оголошення з вимогою подати документи про право власності розклеєні на стовпах. Якщо власник не побачив оголошення і не звернувся до окупаційної “адміністрації” до певного терміну, то на ранок позбувається майна.

Також повідомлялося, що росіяни вигадали спосіб “відбудови” зруйнованих багатоквартирних будинків у Луганській області. Загарбники планують змусити цивільних громадян здавати кошти на ремонт.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button