Україна

Окупація Криму – Росія записала на відео відведення своїх військ – 1News

Російські війська
Comments.ua

Водночас усю бронетехніку занурили на спеціальні залізничні платформи

У Міністерстві оборони Росії заявили, що військова техніка підрозділів Південного військового округу покинула окупований Крим мостом через Керченську протоку й прямує до місць постійної дислокації. Відео з відведенням військ опублікували “РИА Новости”.

“Ешелон з військовою технікою підрозділів Південного військового округу перетнув Кримський міст на шляху прямування в ППД після завершення планових навчань”, – йдеться в повідомленні.

При цьому в Мінобороні РФ додали, що особовий склад здійснив навантаження бронетехніки на гусеничному ходу – танків, бойових машин піхоти і самохідних артилерійських установок на залізничні платформи.


1News за темою: Макрон і Байден домовилися перевірити, чи відвела Росія війська від кордонів України

Як повідомлялося раніше, президент США Джо Байден заявив, що російське вторгнення досі є можливим — попри заяви Росії про початок відведення військ.

“Ми отримали повідомлення, що окремі частини російської армії залишають позицію біля кордонів України. Це було б добре, але поки що ми не можемо підтвердити ці дані. За даними наших аналітиків, [біля кордонів України] залишаються значні сили, близько 150 тисяч військових у Росії та Білорусі. Вторгнення залишається можливим”, — наголосив він.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button