Україна

Окупанти зупинили штурми на одному з напрямків


Окупанти зупинили штурми на одному з напрямків

На Авдіївському напрямку захисниками відбито 11 атак росіян, на Новопавлівському напрямку – 18.


Протягом доби зафіксовано 67 бойових зіткнень. На Куп’янському напрямку російські загарбники наступальних дій не вели. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ в вечірньому зведенні в середу, 20 березня.
 
Загалом війська РФ завдали два ракетних та 54 авіаційних удари, здійснили 41 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах. 
 
На Куп’янському напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів. Завдав авіаційних ударів в районі населеного пункту Іванівка Донецької області.

На Лиманському напрямку воїнами відбито 10 атак противника в районах населених пунктів Білогорівка, Золотарівка Луганської області та Ямполівка, Терни, Роздолівка, Веселе Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, намагався прорвати оборону наших військ. 

 
На Бахмутському напрямку відбито п’ять атак окупантів в районах населених пунктів Богданівка, Іванівське, Кліщіївка Донецької області. На Авдіївському напрямку захисниками відбито 11 атак росіян в районах населених пунктів Бердичі, Семенівка, Тоненьке, Первомайське, Нетайлове, Невельське Донецької області. 
 
На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Новомихайлівка, Водяне, Урожайне, де противник, за підтримки авіації, 18 разів намагався прорвати оборону.
 
На Оріхівському напрямку окупанти п’ять разів, за підтримки авіації, атакували позиції українських захисників в районах населених пунктів Старомайорське Донецької області та Роботине Запорізької області. 
 
На Херсонському напрямку протягом доби ворогом здійснено три атаки на позиції ЗСУ на лівому березі Дніпра. 
 
Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 10 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки окупантів. Підрозділами ракетних військ завдано ураження по складу боєприпасів росіян.

Нагадаємо, минулої доби ЗСУ ліквідували 700 окупантів. З початку повномасштабної війни проти України армія Росії  втратила 433 090 солдатів.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button