Україна

Окупанти знову обстріляли Харків та Чугуїв


Окупанти знову обстріляли Харків та Чугуїв

Під завалами зруйнованого Будинку культури у Чугуєві продовжують шукати людей. У Харкові уламок ракети влучив у дах автосалону.

Війська РФ знову обстріляли Харків і завдали ударів по Чугуєву. Про це вранці 26 липня повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

“Окупанти близько 5 години ранку завдали ударів по цивільній інфраструктурі Слобідського району Харкова. Внаслідок обстрілу горів дах будівлі автосалону. Ще кілька снарядів влучили у відкриті території”, – зазначив губернатор.

За попередніми даними, постраждалих немає.

“Водночас окупанти знову завдали ударів по Чугуєву. Є влучення по критичній інфраструктурі. Рятувальники продовжують розбирати наслідки вчорашніх руйнувань Будинку культури, де у підвалі ще залишилися люди”, – уточнив Синєгубов.

По області протягом доби ворог бив по Циркунівській громаді, постраждав житловий будинок. У Балаклійській громаді внаслідок обстрілів росіян також пошкоджено об’єкт цивільної інфраструктури.

“ЗСУ утримують позиції. Незважаючи на те, що росіяни “поливають” наших захисників артилерійським вогнем, ми даємо відсіч на всіх напрямках. У тому числі і на стратегічному – Ізюмському”, – наголосив голова ОВА.

Він також додав, що харківські військові завдали армії РФ значних втрат на напрямі Цупівка – Дементіївка.

У ДСНС уточнили, що Слобідський район Харкова зазнав ракетних обстрілів. Уламок однієї з ракет влучив у дах автосалону, виникла пожежа. Рятувальники прибули вчасно та оперативно загасили вогонь.

У Чугуєві ворожий боєприпас пошкодив газову трубу на введенні до приватного будинку. Утворився вогняний смолоскип, який також швидко загасили.

“Протягом усього дня проводилися аварійно-рятувальні та пошукові роботи на місці зруйнованого рашистами будинку культури у Чугуєві. За попередніми даними, під завалами можуть перебувати люди”, – зазначили у службі.

Нагадаємо, вночі 25 липня російські війська обстріляли Будинок культури у Чугуєві. Під час удару будівлю було зруйновано, з-під завалів дістали трьох людей.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button