Україна

Окупанти знову намагалися завдати удару по Зміїному


Окупанти знову намагалися завдати удару по Зміїному

Росіяни під час розвідки намагалися завдати удару, щоб завадити встановленню українського прапора, але загроза застосування зброї з боку ЗСУ змусила їх відступити.

 
Російські окупанти намагалися вдарити по звільненому острову Зміїний. Ворог також вів розвідку з метою завадити встановленню українського прапора.
 
Про це повідомила начальник об’єднаного координаційного прес-центру сил оборони України Південь Наталія Гуменюк під час всеукраїнського телемарафону.
 
“Прапор на острові міститься, він чекає свого часу. Те, що він там є, інформаційне повідомлення про це, звичайно, збентежило наших ворогів”, – зазначила вона.
 
За її словами, росіяни вели авіарозвідку ситуації на острові.
 
“Вони намагалися провести авіаційну розвідку, намагалися й удари завдати. Але побачивши загрозу того, як може бути застосована наша зброя з наближенням їхніх літаків, вони свої наміри відкоригували, і поки що тримаються подалі”, – додала прес-секретар.
 
Нагадаємо, ЗСУ завдавали ударів по Зміїному кілька останніх тижнів.
 
Проте вже 30 червня росіяни залишили острів після чергових обстрілів. У Міноборони РФ назвали втечу своїх військових “жестом доброї волі”.
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button