Україна

Окупанти змушують українських провайдерів підключатися до російських мереж

Окупанти змушують українських провайдерів підключатися до російських мереж

Фото: ЕРА

Окупанти змушують українських провайдерів підключатися до російських мереж

На окупованих територіях російські військові не гребують жодними методами, вдаються до шантажу та погроз розправи над тими, хто відмовиться “співпрацювати” з окупаційним режимом.

 

Окупанти шантажем та погрозами змушують українських провайдерів підключатися до російських мереж. Про це повідомляють у Держспецзв’язку.

 

“Вільний доступ до інформації – одна з головних загроз для ворога на тимчасово окупованих територіях. Поки що українці знають правду про перебіг війни – російська пропаганда не діє. Тому Росія постійно намагається приєднати українські інтернет-мережі до власної, підконтрольної спецслужбам системи, щоб заблокувати доступ до українських ресурсів і повністю контролювати дії українців у мережі”, – повідомляють у Держспецзв’язку.

 

Повідомляється, що окупанти не гребують жодними методами, вдаються до шантажу та погроз розправи над тими, хто відмовиться “співпрацювати” з окупаційним режимом.

 

“Сьогодні вранці терористи з так званої росгвардії РФ захопили приміщення Херсонської компанії Статус та відключили все комунікаційне обладнання. Наразі вони шантажують керівництво компанії тим, що заберуть все обладнання, якщо вони відмовляться підключатися до кримської мережі”, – йдеться у повідомленні.

 

У Держспецзв’язку нагадують, що такі дії є грубим порушенням міжнародного законодавства.

“Ми фіксуємо всі випадки і залучатимемо їх як докази до справ проти ворога в міжнародних інстанціях”, – стверджують у Держспецзв’язку.

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button