Україна

Окупанти змінили напрямок руху військ через Маріуполь – мерія


Окупанти змінили напрямок руху військ через Маріуполь - мерія

Російські загарбники рухаються цілими колонами у напрямку Гуляйполя, заявив Петро Андрющенко.

 
Російські військові злочинці змінили напрямок руху військової техніки та живої сили через тимчасово окупований Маріуполь. Про це заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у своєму Telegram-каналі у понеділок, 21 листопада.
 
“У неділю зафіксовано зміну основного напряму руху військової техніки та поки що живої сили. Щонайменше, дві колони вантажних автомобілів та інженерної техніки по 35-40 одиниць у кожній з боку Росії через місто вирушили через с. Микільське у напрямку Гуляйполя (Запорізька область). За останній тиждень вдруге спостерігається велике військове посилення з Росії та у напрямку Гуляйполя”, – зазначив чиновник.
 
За його словами, у Мангуші через велику кількість окупантів запроваджено патрулі, виведені з Херсона.
 
“По 5 осіб на один патруль. Біля районної адміністрації цілий день стоїть БТР із прапором морської піхоти. Гауляйтеру району Борису Трімі надали охорону з поліції та військових”, – додав Андрющенко.
 
Нагадаємо, раніше Андрющенко повідомив, що російські загарбники планують знести майже всю стару частину Лівобережного району Маріуполя біля металургійного комбінату Азовсталь.
 
Крім того, Андрющенко розповів, що Маріуполь замерзає: люди змушені жити у будинках без опалення або навіть вікон.
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button