Україна

Окупанти заявили про масштабну “націоналізацію” майна в Криму


Окупанти заявили про масштабну націоналізацію майна в Криму

Окупаційна влада півострова за рік виручила понад два мільярди рублів від продажу “націоналізованого” майна українських громадян у Криму.

Окупаційна влада заявила про “націоналізацію” 2600 обʼєктів рухомого та нерухомого майна громадян України у Криму. Про це у суботу, 30 грудня, окупаційний глава “кримського парламенту” Володимир Константинов написав у своєму Telegram-каналі.

За його словами, майно було “націоналізовано” у 192 фізичних та юридичних осіб.

“На сьогодні ми вже націоналізували понад 2600 об’єктів рухомого та нерухомого майна, що належало 192 фізичним та юридичним особам. При цьому на торгах продано 24 націоналізовані об’єкти. І цю роботу буде обов’язково продовжено наступного року”, – йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що окупанти в Криму “націоналізовали” майно 77 юридичних та фізичних осіб, які “здійснюють підривну діяльність щодо Росії”. Зокрема, мова про майно українського бізнесмена Віктора Пінчука (житловий будинок та земельна ділянка площею 455 м² у Білоглинці) та екс-нардепа, уродженця Криму Андрія Сенченка (1/4 частки нежитлового приміщення в Ялті). 

Як ми вже писали, депутати окупаційного “парламенту” Криму погодилися продати “націоналізований” центр відпочинку Європа в Партеніті, що належить структурам бізнесмена Ігоря Коломойського.

У Криму вперше продали “націоналізовані” об’єкти

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button