Україна

Окупанти запроваджують новий оператор мобільного зв’язку в “ЛНР” – ОВА


Окупанти запроваджують новий оператор мобільного зв язку в ЛНР - ОВА

В ОВА також повідомили, що між Новопсковом і Старобільськом росіяни зупиняють транспорт і перевіряють пасажирів. Чоловікам призовного віку вручають повістки.

У так званій “ЛНР” у жовтні запрацює новий оператор мобільного зв’язку. Про це повідомляє Луганська обласна військова адміністрація.

“Запрацює цей оператор у Луганську, Алчевську, Перевальську, Краснодоні, а тим часом на захоплених минулоріч територіях встановлюють дротовий зв’язок. Також залишиться без змін заборона на надання послуги мобільного інтернету”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, окупанти планують дозволити доступ до Wi-Fi тільки після ідентифікації особистості.

В ОВА також повідомили, що між Новопсковом і Старобільськом росіяни зупиняють транспорт і ретельно перевіряють пасажирів. Чоловікам призовного віку вручають повістки.

Як повідомив начальник ОВА Артем Лисогор, з Макіївки, поблизу якої точаться бойові дії, вчора вдалося вивезти чоловіка і жінку. Вони погодилися на евакуацію і поїхали до родичів у більш безпечний регіон.

“За останні дні свої життя убезпечили вже вісім жителів цього населеного пункту. В той самий період, коли перебувати там стало вкрай небезпечно – на жаль, люди залишаються у рідних хатах до останнього”, – заявив Лисогор.

Голова ОВА додав, що українські військові відбили ще сім штурмів ворога на Макіївку. З артилерії росіяни обстріляли Невське, де зафіксовано шість вибухів. Також постраждала Білогорівка.

Нагадаємо, після “прильотів” у “ЛНР” вимкнули мобільний інтернет.

Раніше соцмережі писали, що у “ЛНР” заборонили мобільний інтернет.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button