Україна

Окупанти запропонували мешканцям Маріуполя самостійно відбудовувати житло

Окупанти запропонували мешканцям Маріуполя самостійно відбудовувати житло

Фото: Инсайдер / Telegram

Руйнування у Маріуполі

Окупанти мають намір звести кілька багатоквартирних будівель для потреб військового окупаційного корпусу.

 

Окупанти заявили, що жителі Маріуполя відновлюватимуть своє житло самостійно. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

 

Колаборант – заступник псевдомера Маріуполя Хаджінов повідомив, що маріупольці відновлюватимуть власне житло самостійно. Допомога Росії буде, але виключно по дитячих садках, школах та приміщеннях адміністрації. Всім іншим – лише будматеріали, – зазначив він.

 

За словами Андрющенка, його джерела з міста говорять про намір Росії звести кілька багатоквартирних будівель для потреб військового окупаційного корпусу та розпочати “відновлення історичних будівель”.

 

“Цікава деталь, цей процес активно лобіює фсб-група Сабліна та екс-депутата Маріупольської міськради Іванова (автори російської весни 2014 року в місті). Учора в Маріуполі було керівництво ФАУ Роскапбуд Мінбуду Росії. Саме ця організація займалася освоєнням бюджету будівництвом у Криму після окупації. Фінансові ниточки від неї ведуть саме до втікачів, які оселилися в Росії та Криму”, – заявив радник мера.

 

Нагадаємо, “влада” встановила на центральних вулицях і площах напівзруйнованого Маріуполя величезні телевізори, щоб розповідати людям про “покращення їхнього життя”.

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button