Україна

Окупанти захопити село Богданівку – DeepState


Окупанти захопити село Богданівку - DeepState

Аналітики зазначають, що загарбники просунулися неподалік Часового Яру, Новокалинового та Тоненького.

Російські війська у Донецькій області окупували село Богданівка та просунулися коло Часового Яру, Новокалинового та Тоненького. Про це заявили аналітики DeepState на своєму Telegram-каналі.

“Бахмутський відтинок – ворог атакує в районі Виїмки. Кацапи зайняли Богданівку, сьогодні з’явилося відео невдалої спроби відбити частину села у ворога. Продовжують атакувати піхотою та накатами техніки на Часів Яр”, – ідеться в повідомленні.

В Іванівському стабільна ситуація, ворог не має повного контролю за селом.

Російські війська штурмували район залізниці поблизу Новокалинового і мали тактичний успіх силами двох танків, невідомої кількості БМП та за підтримки піхоти. Противник також штурмував район Бердичів та Семенівки, але безуспішно.

Тривають ворожі атаки на Нетайлове та Уманське, на підступах до даних сіл ворог зумів закріпитися. Тривають важкі бої у Георгіївці, Новомихайлівці та Красногорівці. Активні бойові дії відновилися на південному сході від Вугледару.

“Загалом важка ситуація зберігається на Донецькому напрямку, але на фоні подій біля Часового Яру, вона виглядає стабільною. Ворог збирає резерви для битви за Часів Яр. Найближчі тижні принесуть багато неприємних і важких новин”, – вважають аналітики.

Нагадаємо, в DeepState заявили, що російські окупанти просунулися в селі Орлівка на Авдіївському напрямку та поблизу Вербового.

Важливіше Авдіївки. РФ все ближче до Часового Яру

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button