Україна

Окупанти, які втекли з-під Києва, називають себе бомжами – СБУ

Окупанти, які втекли з-під Києва, називають себе бомжами – СБУ

Фото: СБУ

СБУ нерідко перехоплює розмови, що свідчать про занепад бойового духу окупантів

Російські військові, які побували на Київщині, не можуть звикнути до того, що доводиться жити в окопах замість будинків багатих українців, як це було під Києвом.

 

Окупанти, що втекли з-під Києва на схід, втратили бойовий дух і називають себе бомжами. Про це йдеться в повідомленні СБУ, яке ґрунтується на перехопленій телефонній розмові росіян.

 

Повідомляється, що росіяни не можуть звикнути до того, що доводиться жити в окопах замість будинків багатих українців, як це було під Києвом.

 

“У новому перехопленні СБУ командир танка, який зі своїм підрозділом перебуває в Донецькій області, на питання дружини про бойовий дух відповідає: “…вже ні в кого не бойовий (настрій. – Ред.). Усе вже заї*ало тут усіх”. Адже довгий час вони живуть у лісі, без критеріїв: “…ми живемо, як бомжі. У мене вже п’ятий рівень бомжа”, – каже танкіст.

 

Подібних розмов про занепад бойового духу було перехоплено чимало.

 

“Очевидно, окупанти вважають за краще “воювати” з мирними жителями в їхніх будинках, щоб комфортно проживати і зручно грабувати. А наші захисники швидко переселили їх до комарів і кліщів. Але незабаром такі природні умови можуть змінитися для загарбників до рівня добрива в українській землі”, – стверджують в СБУ.

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button