Україна

Окупанти випускають мешканців Мелітополя лише до Криму – мер

Окупанти випускають мешканців Мелітополя лише до Криму - мер

Фото: inform.zp.ua

Наші люди не хочуть їхати до Криму – Федоров

Дорога із Запоріжжя до Мелітополя, яка раніше займала годину, зараз займає дві доби. Військові РФ всіх відправляють лише до Криму.

У Мелітополі на сьогоднішній день залишається близько 70-75 тисяч мешканців. Російські військові не дозволяють людям виїхати на територію, підконтрольну Україні. Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров під час телемарафону.

“Окупанти роблять все, щоб люди не виїхали з міста. Дорога із Запоріжжя до Мелітополя у звичайний час – це одна година, на мою думку, що у воєнний час – це чотири години, але зараз вона займає дві доби”, – сказав він.

Він вважає, що росіяни навмисне затримують евакуаційні колони, “щоб не випускати людей”. Військові РФ при цьому блокують і неофіційні “зелені коридори”.

“Усіх відправляють лише до Криму. Кажуть, що туди можна доїхати без проблем, але наші люди не хочуть їхати до Криму”, – повідомив Федоров.

У Мелітополі колаборанти погрожують вчителям – ЗМІ

Раніше повідомлялося, що Росія готує заборону виїзду громадян з Криму. Серед перших втікачів із Криму перебували російські військовослужбовці та члени їхніх сімей, а також представники окупаційної адміністрації Севастополя, стверджують в українській розвідці.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button