Україна

Окупанти викрали баржу, яка перевозила кавуни з Херсонщини до Києва


Окупанти викрали баржу, яка перевозила кавуни з Херсонщини до Києва

Росіяни викрали знамениту баржу, яка перевозила продовольство до столиці, наголошують херсонські видання. Вона належить компанії загиблого напередодні через обстріл Олексія Вадатурського.

 
Російські окупанти викрали баржу, якою перевозилися кавуни з Херсона до Києва. Про це повідомляє видання херсонське видання “Мост” у понеділок, 1 серпня.
 
“Один з неофіційних символів Херсонщини – баржу, на якій перевозилися до Києва вирощені в області кавуни, викрали російські окупанти. У місцевих пабликах пишуть, що баржу переганяють приблизно в район Антонівського мосту”, – сказано в повідомленні.
 
Баржа, на якій перевозили кавуни, належить компанії Нібулон, власником якого був нещодавно загиблий внаслідок російського обстрілу Олексій Вадатурський.
 
Херсонські кавуни возили флотом Нібулона до Києва з 2017 року.
 
Компанія приєдналася до пілотного проекту Агентства США з міжнародної допомоги USAID – US Agency for International Development Створення ефективного логістичного ланцюга постачання плодово-овочевої продукції.
 
Нагадаємо, що у ніч на 31 липня росіяни здійснили масштабний ракетний удар по Миколаєву. Мер міста Олександр Сенкевич повідомив, що він був найпотужнішим від початку війни.
 
Раніше повідомлялося, що загибель Олексія Вадатурського підтвердив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.
 
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button