Україна

Окупанти встановили біля Кримського моста КПП


Окупанти встановили біля Кримського моста КПП

Після вибухів у Криму загарбники почали перевіряти всіх, хто полишає півострів. Перевіряють авто та особисті речі.

 
Окупанти перед в’їздом на Кримський міст встановили КПП та перевіряють тих, хто залишає півострів. Про це у середу, 17 серпня, повідомляє сайт КримSOS із посиланням на виступ свого координатора Дениса Савченка у телеефірі.
 
“Окупаційна влада встановила контрольно-пропускний пункт перед в’їздом на Керченський міст. І на КПП перевіряють тих, хто залишає Крим. Зокрема, перевіряють документи, автомобілі та особисті речі”, – розповів Савченко.
 
Він також зазначив, що після вибухів у Криму 16 серпня близько 38 тисяч автомобілів вирушили з тимчасово окупованого півострова на територію Росії. Минулого разу, після вибухів у Новофедорівці, було, приблизно, 37 тисяч автомобілів, які виїжджали з території Кримського півострова у бік РФ, йдеться у повідомленні.
 
Нагадаємо, після вчорашніх вибухів під Джанкоєм різко побільшало охочих виїхати з Криму. Представник президента України в Криму Таміла Ташева заявила, що російські окупанти тікають із Криму після вибухів під Джанкоєм – на виїзді з півострова утворилися черги. Також учора перед закриттям Кримського моста зафіксували рекордний трафік.
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button