Україна

Окупанти вночі сильно обстріляли Миколаїв – Кім

Окупанти вночі сильно обстріляли Миколаїв – Кім

Через обстріл Миколаївщини серед мирного населення є загиблі й поранені

Є загиблі і поранені серед мирного населення. Очільник області Віталій Кім каже, що цього разу обласний центр обстрілювали інтенсивніше, ніж було досі.

 

У ніч проти 9 травня російські окупанти масово обстріляли Миколаїв. В результаті серед мирного населення є загиблі й поранені. Про це в ефірі національного телемарафону розповів голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

 

Кількість загиблих і поранених миколаївців очільник області не уточнював. За його словами, у ніч з 8 на 9 травня окупанти обстрілювали обласний центр інтенсивніше, ніж у попередні дні.

 

“Є у нас, на жаль, загиблі і поранені. Не можу сказати, але обстріляли багато районів. Цієї ночі було більше прильотів, ніж зазвичай. Наразі ситуація стабільна, але вночі було дуже гаряче”, – сказав голова області.

 

Також він зазначив, що російські окупанти обстрілюють житлові квартали, ймовірно для того, щоб тримати населення в страху через активні бойові дії. При цьому Кім підкреслив, що ворог обстрілює Миколаїв щоночі. Тому мешканці міста готові до того, що будь-якої хвилини може початися обстріл.

 

 

 

Нагадаємо, 8 травня над Миколаївською областю українські військовослужбовці збили крилату ракету, яку росіяни випустили із стратегічного бомбардувальника.

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button