Україна

Окупанти відмовилися оформляти спецперепустки для місії МАГАТЕ


Окупанти відмовилися оформляти спецперепустки для місії МАГАТЕ

Місія МАГАТЕ стоятиме у черзі, щоб потрапити до Запорізької області. Це викликано тим, що спецперепустки їм робити не будуть.

Окупаційна влада частини Запорізької області заявила про відмову оформляти спецперепустки учасникам місії МАГАТЕ, які повинні провести перевірку на ЗАЕС. Про це повідомив колаборант Володимир Рогов, який називає себе членом головної ради окупованої Запорізької області України.

“Місія МАГАТЕ стоятиме в черзі, щоб потрапити на звільнену (захоплену росіянами – ред.) частину Запорізької області. Це викликано тим, що спецперепустки їм робити не будуть”, – зазначив він.

За словами Рогова, учасники місії “могли б швидко та безперешкодно потрапити туди з Росії”.

Водночас російські ЗМІ повідомляють, що в Енергодарі очікують на прибуття місії до міста вранці 1 вересня.

Раніше окупаційна влада міста Енергодар Запорізької області заявила, що українські військові за добу до приїзду місії МАГАТЕ нібито здійснила 61 атаку, у тому числі ударним дроном по будівлі військово-цивільної адміністрації.

Нагадаємо, сьогодні, 31 серпня, Місія Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ) вирушила з Києва до міста Енергодар на Запорізьку АЕС, щоб оглянути ситуацію та встановити постійне представництво.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button