Україна

Окупанти стверджують, що Зеленський та його дружина сплачують комунальні послуги в анексованому Криму

Вони досі є власниками нерухомості на півострові

Керівник окупаційної адміністрації РФ в Криму Сергій Аксьонов заявив, що президент Володимир Зеленський та його дружина Олена досі є власниками нерухомості в Криму і сплачують комунальні платежі.

Про це інформує 1NEWS.

“До речі, пан Зеленський і його дружина й досі є власниками нерухомості на території Республіки Крим. Заборгованості з комунальних платежів немає. Значить, окупантам, в лапках, він платить все активно, спокійно. Ніяких проблем, нічого не бентежить. Тримає, ймовірно, на випадок, якщо доведеться політичного притулку просити у нас”, – заявив Аксьонов.

У 2019 році стало відомо, що Олена Зеленська у 2013 році купила елітну квартиру в ЖК “Імператор” у Лівадії менш ніж за половину ринкової вартості в екс-нардепа, олігарха Олександра Буряка.

Повідомлялося, що після окупації півострова Крим, продати квартиру в подібному ЖК стало складно. Це зумовлено не тільки високою ціною, але і проблемами з документами.

У штабі Зеленського запевнили, що житло було придбане за ринковою ціною і відзначили, що Зеленські скористаються квартирою “тільки після обов’язкового повернення Криму до України”. Про плани продажу квартири в заяві не згадується.

Джерело: Українська правда

Back to top button