Україна

Окупанти посилили пропускний режим на Луганщині – ОВА


Окупанти посилили пропускний режим на Луганщині - ОВА

На Луганщині росіяни намагаються скоротити переміщення населення до мінімуму з метою пошуку тих, хто допомагає ЗСУ.

Російські окупанти посилили пропускний режим у Рубіжному, Кремінній , Сєвєродонецьку. Про це повідомляє Луганська ОВА.

“Скоротити переміщення населення до мінімуму – таке завдання поставила перед собою загарбницька влада прифронтових міст, шукаючи тих, хто допомагає Збройним силам України”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що до населених пунктів окупованої Луганщини можна потрапити виключно з місцевою реєстрацією або із перепусткою, особисто отриманою в окупаційній адміністрації. На блокпостах більш ретельно перевіряють документи, шукаючи ймовірну підробку.

За даними ОВА, у Троїцькому росіяни постійно проводять обшуки, тримаючи селян у напрузі. У громаді значно поменшала кількість порожнього житла, яке колаборанти та військові РФ вважають придатним для власного проживання.

Як повідомив голова ОВА Артем Лисогор, на Кремінщині та на Сватівщині Сили оборони відбивають намагання ворога покращити своє становище, важкі бої точаться на декількох ділянках фронту. Росіяни постійно обстрілюють населені пункти – Невське, Білогорівка та ін. Авіаційних ударів зазнало Серебрянське лісництво.

Раніше повідомлялося, що серед російських військових у Луганській області росте кількість охочих покинути територію ведення бойових дій через великі втрати та несвоєчасне забезпечення.

Колаборанти Луганщини готуються до втечі – ЦНС

 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button