Україна

Окупанти посилили обстріли в районі Вовчанська – ЗСУ


Окупанти посилили обстріли в районі Вовчанська - ЗСУ

Посилення обстрілів може свідчити про наміри ворога розпочати активні штурмові дії, припускає ОТУ Харків.

Російські війська посилили обстріли на Харківському напрямку, зокрема у районі Вовчанська. Про це повідомляє Оперативно-тактичне угруповання Харків на своєму Telegram-каналі.

“​​Від початку тижня в операційній зоні ОТУ Харків відмічається значне посилення кількості обстрілів з боку російських окупантів. За минулу добу відбулося 517 обстрілів позицій захисників України”, – зазначають військові.

За його словами, росіяни використовують артилерію, міномети та системи залпового вогню. Посилення обстрілів може свідчити про наміри ворога розпочати активні штурмові дії.

“Особливої уваги потребує район Вовчанська, де інтенсивність обстрілів є особливо високою. За даними розвідки, російські окупаційні сили нарощують військову присутність, проводять підготовчі заходи, зосереджуючи сили та техніку в цьому районі”, – зазначають в ОТУ.

Посилення обстрілів на Харківському напрямку є серйозним викликом для українських захисників. Сили оборони готові до стримування наступальних дій ворога.

Нагадаємо, російські агресори продовжують атакувати позиції Сил оборони на Харківському напрямку в районах населених пунктів Вовчанськ і Глибоке.

РФ атакувала Вовчанськ на тлі візиту Зеленського

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button