Україна

Окупанти поспіхом набирають поліцейських для проведення “виборів” – Маляр


Окупанти поспіхом набирають поліцейських для проведення виборів - Маляр

Російські окупанти укомплектовують органи внутрішніх справ на тимчасово окупованих територіях України перед незаконними “виборами” 10 вересня.


Росія намагається поспішно укомплектувати окупаційні органи внутрішніх справ на захоплених територіях України для того, аби забезпечити поліцейський супровід у день проведення так званих “виборів” 10 вересня. Про це заявила заступниця міністра оборони Ганна Маляр у Telegram.
 
“Кремль поспішно пришвидшує комплектування вакантних посад у структурних підрозділах окупаційних органів внутрішніх справ на тимчасово окупованих територіях України. Зокрема, у Донецькій, Луганській, Запорізькій та Херсонській областях”, – повідомила вона.
 
Маляр зазначила, що причиною такого поспіху є необхідність забезпечити поліцейським супроводом проведення так званих “виборів” на захоплених територіях в межах “Єдиного дня голосування” у вересні.
 
При цьому заступниця міністра оборони наголосила, що проведення російськими загарбниками так званих “виборів” на окупованих територіях є порушенням норм міжнародного права.
 
“Їх результати не означатимуть нічого, крім складу злочину організаторів та виконавців”, – заявила Маляр.
 
Нагадаємо, у лютому в Раді Федерації Росії заявили про плани провести так звані “вибори” на окупованих територіях України. У червні Центральна виборча комісія РФ призначила проведення голосування в окупації на 10 вересня.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button