Україна

Окупанти поширюють фейк про “захоплення” Сіверська – військадміністрація


Окупанти поширюють фейк про захоплення Сіверська - військадміністрація

Російські загарбники запевняють, що “взяли під контроль” місто, але це не відповідає дійсності, зазначив голова ВА Олексій Воробйов.

 
Російські окупанти заявили про нібито захоплення Сіверська на Донеччині. Однак ця інформація не відповідає дійсності. Про це заявив начальник Сіверської військової адміністрації Олексій Воробйов, повідомляє Вільне радіо у понеділок, 18 липня.
 
Російські ЗМІ у понеділок поширили інформацію, що Сіверськ нібито перейшов під оперативний контроль так званих “союзних сил” і на його околицях точаться бої.
 
Воробйов повідомив, що інформація, яку розповсюджують росіяни, є брехливою, а саме місто перебуває під контролем Збройних сил України.
 
“Це все брехня. Я тільки звідти – їздив розвозити хліб. Все під контролем Збройних сил України. Сіверськ – це Україна”, – наголосив він.
 
Однак він зазначив, що сама ситуація у Сіверській громаді залишається напруженою. Зокрема, окупанти обстріляли сусіднє село Серебрянку.
 
Нагадаємо, у Генштабі сьогодні повідомили, що війська РФ ведуть штурмові дії на Слов’янському, Курахівському та Авдіївському напрямках, закріплюються в районах Лисичанська та Білогорівки.
 
Крім того, під контролем окупантів наразі перебуває село Золотарівка Луганської області.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button