Україна

Окупанти організували переправу через Сіверський Донець – Генштаб

Окупанти організували переправу через Сіверський Донець – Генштаб

Фото: Армия Inform

Найбільшу активність противника спостерігають на Слобожанському і Донецькому напрямках

Ворог продовжує підготовку резервів з метою їхнього подальшого перекидання в райони оперативного призначення на території України.

 

Російські війська облаштували понтонно-мостову переправу через річку Сіверський Донець. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні у понеділок, 2 травня.

 

 

 

“Ворог з метою вдосконалення транспортної інфраструктури здійснив наведення понтонно-мостової переправи через річку Сіверський Донець. Окупанти продовжують обстріл позицій наших військ і цивільних об’єктів, розташованих на незначному віддаленні від державного кордону України з території Російської Федерації”, – йдеться в повідомленні.

 

Також зазначено, що найбільшу активність російських окупантів спостерігають на Слобожанському і Донецькому напрямках. Задля посилення свого угруповання противник здійснює переміщення в певні райони підрозділів ствольної та реактивної артилерії.

 

Тажке ворог продовжує підготовку резервів з метою їхнього подальшого перекидання в райони оперативного призначення на території України.

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button