Україна

Окупанти окопуються на Херсонщині – Міноборони

Окупанти окопуються на Херсонщині - Міноборони

Фото: Минобороны Украины

Українські військові ведуть контрнаступ на Херсонщині

Російські війська обладнають другу та третю лінії оборони у Херсонській області, а також біля кордонів України біля Сумської області.

 

Російські окупанти обладнують другу та третю лінії оборони на Херсонщині, повідомив у середу, 1 червня, спікер Міноборони Олександр Мотузяник.

 

 

“На Херсонщині противник зараз намагається утримувати зайняті рубежі, зокрема, за нашою інформацією, він уже обладнує другу та третю лінії оборони. Є частковий успіх на Херсонщині, якого нам вдалося досягти окремими успішними контрнаступальними діями певних підрозділів Збройних сил України”, – розповів він.

 

Спікер Міноборони додав, що РФ проводить інженерне обладнання позицій, збільшує вогневі здібності військ на Слобожанському напрямку, знімає зі збереження озброєння, а також запроваджує резерви з території Росії.

 

“Наша розвідка повідомляє про те, що російські війська обладнують позиції в районах Подівоття та Некислиці, це Брянська область, Росія, близько 3 кілометрів від державного кордону України”, – сказав Мотузяник.

 

На Харківщині ворог посилює вогневу міць бойових угруповань, додав він.

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button