Україна

Окупанти обстріляли прикордонні села на Сумщині та Чернігівщині

Окупанти обстріляли прикордонні села на Сумщині та Чернігівщині

Фото: facebook.com/DPSUkraine

Військові РФ продовжують влаштовувати провокації на кордоні

Ворог продовжує обстріли та озброєні провокації на українському кордоні. Також російські військові вели стрільбу по прикордонній території своєї країни.

 

У вівторок, 17 травня, після обіду від ворожого вогню постраждали дачні будинки на околицях одного з прикордонних населених пунктів у Шосткінському районі. Також зафіксовано мінометний обстріл прикордоння у Городнянському районі Чернігівщини. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України.

 

У районі дачного масиву розірвалося два десятки мінометних мін, випущених із боку села Зернове Брянської області Росії. Цей обстріл супроводжувався стрільбою з великокаліберних кулеметів ворожої бронетехніки.

 

“Сьогодні прикордонниками вже зафіксовано сім випадків застосування окупантами зброї на ділянці кордону з Україною в межах Сумської області, і у двох випадках обстрілювали Чернігівщину. У тому числі велися мінометні обстріли української території з боку російського села Локоть, звідки вчора намагалися зайти ворожі диверсанти на Сумщину, але натрапили на опір прикордонників і відступили”, – йдеться у повідомленні.

 

У двох випадках російські військові стріляли по прикордонній території своєї країни. Також сьогодні військовослужбовці Держприкордонслужби України спостерігали біля кордону прольоти російської пілотованої та безпілотної авіації.

 

Нагадаємо, на Донецькому напрямку російські війська намагаються вести наступальні дії вздовж усієї лінії зіткнення, обстрілюють населені пункти з артилерії. У районах Бахмута, Клинового, Соледара та Волчеярівки ворог завдав ракетно-бомбових ударів із літаків Су-35.

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button