Україна

Окупанти обстріляли Лисичанськ – Гайдай

Окупанти обстріляли Лисичанськ - Гайдай

Фото: t.me/luhanskaVTSA/3202

Російські військові рівняють Сєвєродонецьк із землею

На Луганщині тривають запеклі бої. Росіяни обстріляли в Лисичанську ринок, гірничий коледж та школу, де постраждали двоє людей, бої за Сєвєродонецьк – у розпалі.

Ворог продовжує штурм Сєвєродонецька, бойові дії тривають. Також відбито штурм росіян у напрямку Новоохтирки та Воронового. У районі Білогорівки противник використовує диверсійно-розвідувальні групи. Про це у Telegram повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

Кілька годин рятувальники ліквідовували спалах торгових павільйонів ринку в Лисичанську. Пожежа спалахнула внаслідок обстрілу на площі в тисячу квадратних метрів. Полум’я вдалося приборкати лише ближче до вечора.

“Також руйнування отримали навчальні заклади міста – будівля гірничо-індустріального професійного коледжу, яка практично вигоріла, а також школа, звідки евакуювали двох постраждалих. Ще троє поранених у Лисичанську та Привіллі госпіталізували до лікарень інших регіонів – це двоє чоловіків та жінка”, – каже Гайдай.

Крім того, вранці 6 червня відбувся масований обстріл міста Золоте, де, за попередніми даними, зруйновано одразу 13 будинків. Вдень росіяни вдарили по місту Гірське, пошкодивши 11 будинків.

Нагадаємо, минулої доби на Луганщині відбито десять атак ворога, знищено один танк, три артилерійські системи, дві бойові броньовані машини, один автомобіль і два склади з боєприпасами. Підрозділи протиповітряної оборони збили два безпілотні літальні апарати типу Орлан-10.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button